SRBINU NOVI UGOVOR: PAOK veruje svom fudbalskom junaku

Novosti online

21. 08. 2023. u 19:01

ANDRIJA Živković igra u životnoj formi. Prošle nedelje je praktično sam izbacio splitski Hajduk u revanšu kvalifikacija za Ligu konferencija. Splićanima je u Solunu spakovao dva gola u meču odluke, a pre dva dana je takođe bio dvostruki strelac u meču 1. kola prvenstva Grčke kada je PAOK savladao Asteras sa 3:0.

СРБИНУ НОВИ УГОВОР: ПАОК верује свом фудбалском јунаку

FOTO: M. Vukadinović

Živković je pogocima u 54. i 59. minutu praktipno overio pobedu crno-belih, a već juče je bio glavna medijska zvezda skoro komptenih grčkih sportskih novinara.

Naime, prema poslednjim informacijama, uprava PAOK planira da Živkoviću već na startu ove sezone ponudu produžetak ugovora, a sve su prilike da će reprezentativac Srbije prihvatiti ovu primamljivu ponudu, pošto su Solunjani imali najviše poverenja u njega kada su ga dovodili u svoj klub iz lisabonske Benfike.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave