REŠENA MISTERIJA! Momak u crvenom je ubio navijača AEK-a (VIDEO)

Novosti online

21. 08. 2023. u 11:17

KO je ubio Mihalisa Kacurisa? Hrvatski mediji tvrde da nisu u pitanju navijači Dinama, a sada su i Grci blizu da konačno reše ovaj slučaj.

РЕШЕНА МИСТЕРИЈА! Момак у црвеном је убио навијача АЕК-а (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Policiajci neprestano premotavaju snimke nereda kako bi identifikovali sve aktere. Trenutno su pod nadzorom četiri osobe, očekuje se da uskoro budu identifikovane i daju iskaze. Navodno su se bar četiri osobe kretale zajedno sa Mihalisom Kacurisom i oni bi mogli da budu glavni svedoci. Kako piše Njuzbomb, na jednom snimku se vidi muškarac kako trči pored Kacurisa pre nego što je preminuo i on bi trebalo da bude ključna osoba u rešavanju ovog ubistva.

Najviše pažnje probudio je muškarac u crvenoj košulji. Na video-snimku koju spominje Njuzbomb vidi se kako četvorica muškaraca i Kacuris trče zajedno. Uz njega je sve vreme trčao muškarac u crvenoj košulji.

Na snimku (POGLEDAJTE OVDE) deluje da u tim trenucima, dok trče jedan pored drugog,  dolazi do fizičkog kontakta. Na snimku druge kamere vidi se trenutak u kojem je Kacuris shvatio da je izboden. Nakratko je prestao da trči, sagnuo se da pogleda levu ruku, a zatim se vidi kako dolazi do kioska u kojem je potražio zaklon…

Youtube / ProtoThema

 

Hrvatski "Večernji list" navodi da je video do koga su oni došli deo policijskog zapisa, na kome se vidi da u sukobu nema hrvatskih navijača.

Ovaj video bi navodno mogao da bude i ključni dokaz za oslobađanje navijača Dinama.

- Sve počinje u 23.03, kada se na snimku vidi navijač u bordo majici (navodno ubica) i navijač u plavoj majici (nesrećni Mihalis), dok se sve završava u 00.49. Za to vreme kamera je pratila obojicu i u 23.08 uočeno je da su zajedno trčali posle tuče sa BBB i fanovima Panatinaikosa, te da je tu najverovatnije došlo do posekotine.

Pogledajte video od 05.00 minuta gde se vide detalji na kojima Hrvati insistiraju:

Podsećamo, navijač AEK-a Mihalis Kacuris poginuo je u sukobima koji su se desili 7. avgusta ispred stadiona AEK-a pred duel ekipe iz Atine i zagrebačkog Dinama u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)