"JA SAM KRIV"! Trener Sevilje otkrio da Srbin nije trebao da šutira penal

Novosti online

17. 08. 2023. u 10:28

Trener fudbalera Sevilje Hoze Luis Mendilibar izjavio je da je pogrešio što je u finišu utakmice protiv Mančester sitija u evropskom Superkupu izveo Erika Lamelu, prenosi španska Marka.

ЈА САМ КРИВ! Тренер Севиље открио да Србин није требао да шутира пенал

Foto: AP

Fudbaleri Mančester sitija osvojili su sinoć Superkup, pošto su u Atini pobedili Sevilju posle penala ukupnim rezultatom 6:5. Posle 90 minuta igre rezultat između osvajača Lige šampiona Sitija i prvaka Lige Evropa Sevilje bio je 1:1.

Odluka je pala tek u petoj seriji penal serije, pošto je fudbaler Sevilje i srpski reprezentativac Nemanja Gudelj pogodio prečku.

"Pogrešio sam što sam izveo Lamelu. Da je ostao do kraja, sigurno bi pristao da izvede penal. Pogrešio sam, jer sam mislio da bi onaj ko je ušao mogao da bude u boljoj situaciji da izvede penal, ali prevario sam se. Da sam znao šta će da uradi, nikada ga ne bih uveo u igru", rekao je trener Sevilje.

Novinari su potom pitali da li je mislio na Susa, koji je zamenio Lamelu. Mendilibar je klimnuo glavom, ali nije hteo da odgovori na pitanje da li je Suso odbio da izvede penal.

"Neću ništa više da kažem. Ponosni smo, odigrali smo sjajnu utakmicu", istakao je Mendilibar.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)