IZ SUTJESKE DEMANTOVALI OPTUŽBE KOJE JE IZNEO BIVŠI TRENER: Brnović izmislio pištolje

Z. Ćorović

15. 08. 2023. u 20:25

PUCA na sve strane u Sutjesci, sa ili bez vađenja pištolja. Posle bruke i evropske eliminacije od Sante Kolome u Andori, Nenad Brnović, sada već bivši trener tima kraj Bistrice, optužio je čelnike ovog crnogorskog kluba da su njega i njegove saradnike napali na stadionu, uz repetiranje vatrenog oružja.

ИЗ СУТЈЕСКЕ ДЕМАНТОВАЛИ ОПТУЖБЕ КОЈЕ ЈЕ ИЗНЕО БИВШИ ТРЕНЕР: Брновић измислио пиштоље

Foto: Printscreen

Iz Sutjeske su demantovali da se tako nešto desilo.

- Sa indignacijom odbacujemo sve tvrdnje koje je na račun članova Uprave FK Sutjeska izneo gospodin Nenad Brnović a koje su se, navodno, desile na sastanku stručnog štaba i članova Uprave našeg kluba. Javnost obaveštavamo da je do pomenutog sastanka došlo na inicijativu upravo gospodina Brnovića koji je, sa članovima stručnog štaba od početka demonstrirao ponašanje ispod nivoa kulture - stoga je i saopštenje pomenutog gospodina ovakvog sadržaja. Po našem mišljenju, potpuno prizemno i ucenjivačko, za šta možemo izneti i potrebnu dokumentaciju u vidu primljenih poruka putem mejla. I ne samo to - smatramo da je finansijski aspekt jedini motiv ovakvog medijskog obraćanja gospodina Brnovića - stoji u saopštenju Sutjeske.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave