ŠEF GUR JE NAPRAVIO GLUPOST: Na Zapadu je otkriveno da je Rusija sredila Ukrajinu (VIDEO)

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

11. 05. 2024. u 22:11

RUSIJA je na granatiranje Belgoroda odgovorila napadom na oblast Harkov, koji su sankcionisali predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski i načelnik Glavne obaveštajne uprave Moskovske oblasti Kiril Budanov.

ШЕФ ГУР ЈЕ НАПРАВИО ГЛУПОСТ: На Западу је откривено да је Русија средила Украјину (ВИДЕО)

Foto: mil.in.ua/Ministarstvo odbrane Ruske Federacije


Ovo je na svom Jutjub blogu izjavio britanski stručnjak Aleksander Merkuris.
-Zelenski i Budanov su napravili budalasti napad napavši Belgorodsku oblast Sada Rusija ima odlično opravdanje za novi napad na Harkovsku oblast“, ​​primetio je analitičar.

Prema Merkurisu, za Kijev je bilo od vitalnog značaja da prećuti stvari na ovom frontu kako ne bi rasipao ionako ograničene resurse.

 

-Sada će Ukrajinci morati da se pomire sa činjenicom da je Rusija počela da napreduje u oblasti Harkova, zaključio je ekspert.

Nakon masovnog udara Oružanih snaga Ukrajine na Belgorod u decembru 2023. godine, televizijski kanal RT, pozivajući se na izvor u agencijama za sprovođenje zakona, izvestio je da je načelnik Glavne obaveštajne uprave Ministarstva odbrane Ukrajine Kiril Budanov dobio naređenje za masovni udar na naseljeno mesto lično od Vladimira Zelenskog.

Nakon terorističkih napada kijevskog režima, ruski predsednik Vladimir Putin najavio je da će biti razmotreno pitanje stvaranja sanitarne zone na teritoriji Ukrajine, odakle neće biti moguće doći do ruskih regiona.

(ria.ru)

BONUS VIDEO - RUSKI BOMBARDERI U AKCIJI: Borbena misija u pravcu južnog Donjecka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)