SRBIJA ZOVE! Kako na kvalifikacioni meč "orlova" sa Mađarskom? Ovo je rešenje za najmlađe, osnovne škole, škole fudbala i fudbalske klubove

Novosti online

11. 08. 2023. u 15:21

Fudbalski savez Srbije poziva sve škole fudbala i fudbalske klubove koji rade sa decom osnovnoškolskog uzrasta, od 7 do 14 godina, kao i Osnovne škole širom Srbije da dođu na utakmicu UEFA kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Mađarske koja se igra na stadionu „Rajko Mitić“ u četvrtak, 7. septembra, sa početkom u 20.45.

СРБИЈА ЗОВЕ! Како на квалификациони меч орлова са Мађарском? Ово је решење за најмлађе, основне школе, школе фудбала и фудбалске клубове

FOTO: FSS

Zbog zabrane igranja utakmice u prisustvu navijača, Fudbalski savez Srbije poziva najmlađe navijače da još jednom budu 12. igrač "orlova" i naprave najlepšu fudbalsku atmosferu.

Kako do istočne tribine stadiona “Rajko Mitić”?

Potrebno je preuzeti tabelu sa linka Spisak dece za utakmicu SRBHUN_formular FSS_skole fudbala_osnovne skole i do ponedeljka 4. septembra do podne dostavi spisak a na mejl adresu velibor.djuric@fss.rs (kontakt telefon +381652310710).

Na broj do 15 dece potrebno je prijaviti jedno odgovorno, punoletno lice. Grupe koje broje više od 15 dece u obavezi su da prijave onaj broj punoletnih lica proporcionalnih navedenom pravilu.

Za sva pitanja možete se javiti na navedeni kontakt.

Volonteri Fudbalskog saveza Srbije će sve grupe dočekati na stadionu i smestiti na istočnu tribinu koja će biti namenjena najmlađim navijačima.

Bonus video: I Crna Gora slavi "orlove" - peva i proslavlja golove Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić