LAZETIĆ POSLE PORAZA OD BRAGE: "Nikada nećemo da kažemo da je sve izgubljeno za nas"

Novosti online

09. 08. 2023. u 08:20

FUDBALERI TSC-a poraženi su u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacije za Ligu šampiona od Brage sa 3:0. Trener ekipe iz Bačke Topole Žarko Lazetić istakao je da se njegov tim neće predati.

ЛАЗЕТИЋ ПОСЛЕ ПОРАЗА ОД БРАГЕ: Никада нећемо да кажемо да је све изгубљено за нас

FOTO: M. Vukadinović

Jasno je da vicešampion Srbije ima težak zadatak u revanšu koji je na programu narednog utorka od 20 sati na "TSC Areni".

- Čestitam Bragi na zasluženoj pobedi. U fudbalu, sportu, nikada ne smete da se predate, tako da nećemo da kažemo da je sve izgubljeno za nas. Žao mi je što smo primili treći gol, olakšali smo protivniku i to u delu utakmice kada smo igrali bolje. U drugom poluvremenu smo bili bolji nego u prvom - rekao je Lazetić.

Analizirao je kratko i Bragu, istakavši da je reč o veoma kvalitetnoj ekipi.

- Čestitao bih mojim igračima, dali su sve od sebe protiv velikog protivnika. Da bi se pobedilo nije dovoljno samo to želeti. Braga je pokazala da je ekipa sa mnogo kvaliteta, sa igračima visoke klase, vrednosti i potencijala. Ona je kao Zvezda i Partizan u Srbiji - zaključio je trener TSC-a.

Podsetimo, pre revanša sa portugalskim klubom, TSC u 3. kolu Superlige Srbije u subotu od 18.55 dočekuje Radnički iz Kragujevca.

BONUS VIDEO: NEVEROVATNO: Evo zašto je prekinuta utakmica Vojvodina - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić