HRVAT NAPRAVIO POMETNJU U MANČESTERU "Lažni" Gvardiol zbunio i De Brujnea (VIDEO)

Novosti online

06. 08. 2023. u 09:41

KO ČEKA, dočeka! Krilatica je koja može na najbolji način da opiše transfer Joška Gvardiola. Hrvatski fudbaler dugo je bio na meti Mančester sitija, koji ga je konačno predstavio.

ХРВАТ НАПРАВИО ПОМЕТЊУ У МАНЧЕСТЕРУ Лажни Гвардиол збунио и Де Брујнеа (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Mančester siti među zaposlenima u diviziji za društvene mreže ima i Faraza Gafura, koji neodoljivo liči na Joška Gvardiola. Te je klub odlučio da se našali sa igračima, ali i navijačima.

Tako je objavljen video na kojem Kevin De Brujne, Erling Holan i Džek Griliš prolaze pored Gafura, a De Brujne je dobacio:

- Konačno si potpisao.

Da se ne radi o Gvardiolu nisu primetili ni brojni navijači. Neki su komentarisali njegov osmeh, te da ga je visina De Brujnea ostavila bez teksta.

Veliki deo navijača Sitija nije primetio da to nije Gvardiol, pa su komentarisali njegov osmeh i kako ga je veličina De Brujnea ostavila bez teksta.

Kasnije je objavljena fotografija na kojoj Gvardiol i Gafur zajedno poziraju. „Da li još neko vidi duplo?“ pitali su se na profilu Sitijevog e-sport tima.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave