LAZAR ROSIĆ PONOVO NA „KARAĐORĐU“: Fudbaleri Vojvodine dobili novo pojačanje

Novosti online

02. 08. 2023. u 21:13

LAZAR Rosić (30), štoper koji je dres Vojvodine nosio u sezoni 2015/16, vratio se na fudbalski centar „Vujadin Boškov“ i danas potpisao ugovor sa Novosađanima na dve godine.

ЛАЗАР РОСИЋ ПОНОВО НА „КАРАЂОРЂУ“: Фудбалери Војводине добили ново појачање

FKV

On je pre sedam godina sa „Karađorđa“ prešao u portugalsku u Bragu, nastupao tri sezone, zatim igrao za Nasional i Moreirense, a prošlog leta otišao u Kor Fakan, Ujedinjene Arapske Emirate, gde mu je istekao ugovor.

– Veoma sam srećan što sam se vratio - kaže Rosić. - O tome sam odavno razmišljao, ali je sada bio pravi trenutak. Tu odluku dodatno su mi olakšali ljudi iz kluba koji su pokazali želju da ponovo obučem dres Vojvodine. Nisam imao ni najmanju dilemu i mislim da se vraćam u pravom trenutku. Lično osećam da sam u najboljim godinama, a i Vojvodina u poslednje vreme ide uzlaznom putanjom i želim da se uskoro borimo za sve trofeje i da se konačno domognemo te jeseni u Evropi – rekao je Rosić i naglasio da već danas kreće sa treninzima, i da će od sledeće nedelje biti na raspolaganju ekipi i stručnom štabu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)