"VOLIMO MI DA POBEĐUJEMO, ALI..." Trener Zvezde Barak Bahar nije baš oduševljen goleadom, strateg Vojvodine Batak - srećniji od njega!

Novosti online

30. 07. 2023. u 22:01 >> 21:38

Crvena zvezda i Vojvodina odigrali su meč 1. kola Superlige Srbije na "Marakani", ali i pored visokg trijumfa, nije bilo euforije u reakciji Zvezdinog trenera, Baraka Bahara.

ВОЛИМО МИ ДА ПОБЕЂУЈЕМО, АЛИ... Тренер Звезде Барак Бахар није баш одушевљен голеадом, стратег Војводине Батак - срећнији од њега!

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Zvezda je ubedljivo pobedila Vojvodinu, posle čega je Bahar, još dok je bio uz ivicu igrališta, za TV Arena sport rekao:

- Volimo mi da pobeđujemo, ali moramo da igramo bolje. Crveni karton, penal... taj početaknam je olakšao posao, to se dešava i okej smo tada reagovali, ali moramo još bolje, čeka nas još posla. Naravno, drugačiji su takmičarski od prijateljskih mečeva, no na nama je da nastavimo sa dobrom igrom i u predstojećim utakmicama - istakao je izraelski stručnjak.

Radoslav Batak, trener Vojvodine, tokom meča sa Zvezdom / FOTO: M. Vukadinović

Njegov kolega, Radoslav Batak, ovako je sumirao utiske:

- Moram da budem iskren i objektivan, iako zvuči paradokasalno u ovom visokom porazu, ali imali smo mi sasvim dobre periode. Radno dobijen crveni karton, pa penal... Ipak, dobra stvar i za klub, i za ekipu i mene kao trenera, je što smo imali dva veoma mlada debitanta, Busnića i Jovanovića, a mislim da smo i čak sa 10 igrača bili hrabri. Ovakvoj Zvezdi stvorili smo 3-4 stoodstotne šanse. Naravno, kada primite pet golova, ostaje samo da se izvuku pozitivne stvari. Naročito nama, pred četvrtak i meč sa APOEL-om, na koji pozivam sve naše navijače jer nam je podrška potrebna - rekao je Radoslav Batak.

BONUS VIDEO: AKCIJA I REAKCIJA: Ovako je Luka Jović reagovao na povike "delija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SKANDAL! SPAJIĆ JAVNO PRIZNAO: Nikakav problem nije, glasaćemo za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici