MBAPE ODBIO OD PSŽ-A 40 MILIONA: Evo zbog čega Francuz pristaje da bude izostavljen iz prvog tima samo da ne ode iz Pariza

Novosti online

11. 07. 2023. u 16:36

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape odbio je ponudu čelnika kluba od 40 miliona evra da do prvog avgusta raskine ugovor sa šampionom Francuske, prenosi RMC.

МБАПЕ ОДБИО ОД ПСЖ-А 40 МИЛИОНА: Ево због чега Француз пристаје да буде изостављен из првог тима само да не оде из Париза

FOTO: EPA

Mbape ima ugovor sa Pari Sen Žermenom do juna naredne godine, a nedavno je izjavio da ne želi da produži saradnju sa šampionom Francuske do juna 2025. On je najavio da će da odradi ugovor sa "svecima" do kraja, odnosno do 30. juna 2024. godine i dodao da ne želi da u letnjem prelaznom roku napusti PSŽ.

RMC podseća da PSŽ želi da proda Mbapea po svaku cenu do kraja prelaznog roka kako naredne godine ne bi napustio šampiona Francuske bez obeštećenja.

RMC ističe da Mbape ne želi da napusti PSŽ, jer će dobiti bonus od čak 80 miliona evra ako prvog avgusta ove godine i dalje bude član kluba iz Pariza. Vlasnici PSŽ-a su zbog toga ponudili Mbapeu 40 miliona evra da se fudbaler odrekne ove klauzule i da pristane da bude prodat uz adekvantno obeštećenje najverovatnije madridskom Realu.

RMC navodi da Mbape želi da dobije i dodatni bonus ako do kraja ispoštuje ugovor sa "svecima". Francuski reprezentativac očekuje da dobije i bonus za potpis ugovora sa novim klubom, pošto bi naredne godine stigao u tu ekipu bez obeštećenja. On je zbog toga spreman da i naredne sezone igra za PSŽ čak i ako bude izostavljen iz prvog tima.

BONUS VIDEO: ANKETA: Šta će Novak Đoković uraditi ove godine na Vimbldonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024