KAKVA TRANSFER BOMBA: Aleksandar Mitrović ima ponudu koju nije očekivao

Novosti online

11. 07. 2023. u 10:30

KRISTIJANO Ronaldo je prvi povukao nogu i otisnuo se u Saudijsku Arabiju. Svi su pričali o promašaju Portugalca, ali samo godinu kasnije kreće prava najezda fudbalera prema Aziji.

КАКВА ТРАНСФЕР БОМБА: Александар Митровић има понуду коју није очекивао

FOTO> Tanjug/AP

Ni Srbi nisu izuzetak. Sergej Milinković Savić je na korak od potpisa za Al Hilala, a njegovim stopama bi mogao i Aleksandar Mitrović.

Prema saznanjima Mozzart Sporta Mitrović se našao na spisku želja Al Hilala, koji je već stupio u kontakt sa Fulamom i njegovim golgeterom.

Saudijski klub, odlučan je u nameri da dovede srpskog centarfora i za njegove usluge spreman je da plati značajnu platu i obeštećenje, te bismo dva asa Orlova vrlo brzo mogli da gledamo u istim klupskim bojama.

Centarfor ponikao u Partizanu na premijerligaškoj pozornici ima 128 utakmica uz 38 postignutih golova. Tokom minule sezone u dresu Fulama na 24 prvenstvena susreta 14 puta je tresao mreže rivala, dok je jedan gol postigao i u FA Kupu.

U Fulam, čiji je dres prethodno nosio i kao pozajmljen igrač, stigao je leta 2018. godine iz Njukasla za obeštećenje od oko 25.000.000 evra.

Mitrović je na Ostrvo stigao 2015. godine iz Anderlehta, a kako stvari stoje posle osam godina mogao bi da napusti Englesku i prvi put se okuša van Evrope.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)