ENRIKE PREUZIMA "SVECE": Obrt u Pari Sen Žermenu?

Pariz Sen Žermen uveliko traga za novim trenerom, posle otkaza koji je dobio Kristof Galtije jer nije ispunio velike ambicije s timom koji je vrveo od svetskih zvezda. Prva opcija Nemac Julijan Nagelsman je, prema informacijama koje stižu iz blizine pariskih "svetaca", odbio ponudu, pa se u užem izboru sada nalaze tri imena: Luis Enrike, Tjago Mota i Serhio Konseisao.

ЕНРИКЕ ПРЕУЗИМА СВЕЦЕ: Обрт у Пари Сен Жермену?

FOTO: AP/Tanjug

U Parizu ne kriju da je katarskim vlasnicima sada prvi izbor bivši španski selektor Enrike. Ni on, izgleda, nije ravnodušan. Njegovo okruženje je najpre odbilo ponudu, ali se stvari, izgleda, menjaju.

Pročulo se, čak, da mu je zasmetalo to što je bio tek drugi u kombinaciji, posle Nagelsmana! Ostaje da se vidi da li će preći preko te formalnosti i uspeti da se dogovori s Parižanima za sledeću sezonu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)