ČUDO NA POMOLU: Fudbalski as doživeo moždani udar, slomljeni mu pršljenovi, pao u komu - i možda se u potpunosti opravi!

Novosti online

19. 06. 2023. u 21:45

Golman Pari Sen Žermena Serhio Riko izašao je iz kome u koju je pao 28. maja, izjavila je njegova supruga Alba Silva za špansku televiziju "Telesinko".

ЧУДО НА ПОМОЛУ: Фудбалски ас доживео мождани удар, сломљени му пршљенови, пао у кому - и можда се у потпуности оправи!

Foto: EPA

"Vidimo malo više svetlosti", rekla je na početku razgovora za "Telesinko" Alba Silva.

Riko (29) je hospitalizovan u Sevilji gde je primljen na odeljenje intenzivne nege univerzitetske bolnice "Virgen del Rosio" 28. maja, posle povrede glave koju je doživeo prilikom pada sa konja kog je jahao. Riku su tom prilikom slomljeni vratni pršljenovi i doživeo je moždani udar, a pošto je izašao iz kome, postoji nada da će se u potpunosti oporaviti.
"Hvala bolnici i zdravstvenom osoblju koje se ponaša na neverovatan način ne samo sa Serhiom već sa svim pacijentima, hvala njima i svima onima koji su nam poslali mnogo snage i ljubavi u porukama podrške", zaključila je Alba Silva. 
 

BONUS VIDEO: MILIONI NA ULICAMA: Pogledajte slavlje Argentinaca u Buenos Ajresu na dočeku svetskih šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu