ZVEZDA IMA NOVU SEDMICU: Bahar dobio pojačanje pred početak priprema

Tanjug

19. 06. 2023. u 10:51

Mladi fudbaler Crvene zvezde Jovan Šljivić, koji je prethodnu sezone proveo u Grafičaru, produžio je ugovor sa "crveno-belima" na tri godine, saopštio je beogradski klub.

ЗВЕЗДА ИМА НОВУ СЕДМИЦУ: Бахар добио појачање пред почетак припрема

Foto: FK Crvena zvezda

Šljivić je zadužio dres sa brojem sedam i stavio se na raspolaganje šefu stručnog štaba Baraku Baharu.

"Presrećan sam što sam produžio ugovor sa voljenim klubom i što danas postajem prvotimac Crvene zvezde, jer je to nešto o čemu maštam od kad sam počeo da igram fudbal. Nikad nisam krio koliko volim Zvezdu, i ovo će samo dodatno da me motiviše za sve što sledi, kako individualno, tako i timski, a siguran sam da su to brojni uspesi", rekao je Šljivić, preneo je zvanični sajt Crvene zvezde.

"Uveren sam da ćemo u sezoni koja sledi postići izvanredne rezultate na svim poljima i pokazati da je Zvezda na najvišem mogućem nivou. Ponosan sam i što ću nositi broj 7 u Zvezdi, svestan kakve su ga sve legende nosile pre mene, ali duboko verujem da ću sve to opravdati dobrim igrama", dodao je Šljivić.

Šljivić je rođen 14. oktobra 2005. godine u Kruševcu gde je i počeo da trenira fudbal, a u Zvezdu je stigao kao trinaestogodišnjak i prošao gotovo sve mlađe selekcije Crvene zvezde. On je staž u Omladinskoj školi Crvene zvezde krunisao osvajanjem titule u Kadetskoj ligi Srbije.

Šljivić je u Grafičaru na 12 mečeva postigao četiri i imao je tri asistencije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)