HRVATI ŽELE TROFEJ LIGE NACIJA! Dalić: Idemo po zlatko koje nam nedostaje

Tanjug

17. 06. 2023. u 18:27

HRVATSKA ima priliku da osvoji Ligu nacija. To neće biti lak zadatak jer je rival Španija, ali "vaterni" veruju da mogu do zlata.

ХРВАТИ ЖЕЛЕ ТРОФЕЈ ЛИГЕ НАЦИЈА! Далић: Идемо по златко које нам недостаје

FOTO: Tanjug/AP

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić rekao je danas na konferenciji za medije u Roterdamu, pred veliko finale, da njegova ekipa ide po zlato koje nedostaje ovoj generaciji.

- Osvojili smo srebro i bronzu na Svetskim prvenstvima, idemo sad po zlato koje nam nedostaje. Znate kakav je moj stav bio o Ligi nacija, ali to se promenilo, takmičenje ima značaj. Sledi nam velika utakmica i napravićemo sve da osvojimo pehar. To što su i drugi došli s najjačim reprezentacijama pokazuje kakvo je ovo takmičenje - rekao je Dalić.

Potom je istakao da je "furija" kvalitetan rival.

- Šanse su 50:50. Drugačije ćemo se postaviti nego u polufinalu, ali ne možemo govoriti o tome ko je favorit. Znamo kako igra Španija, igrali smo produžetke i izgubili od njih na Evropskom prvenstvu, imaju izuzetan vezni red, ali naša prednost je što smo dugo na okupu u istom sastavu. Igračima ću reći da uživaju i da kroz taj užitak i veselje naprave rezultat. Potrošili smo se u utakmici protiv Holandije, ali mnogo puta smo dokazali da možemo da se vratimo. Ako dođe do produžetaka, bićemo spremni, a vežbali smo i penale. Verujem u igrače i pozitivan ishod finala - zaključio je Dalić.

Finale je na programu u nedelju od 20.45 na "De Kajpu", domu fudbalera Fejenorda.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata