GUDELJ SE EMOTIVNO SLOMIO: Prvo Dragiša, pa sada i beba...

Novosti online

01. 06. 2023. u 08:55

Fudbaleri Sevilje osvojili su sinoć titulu u Ligi Evrope, sedmu u istoriji kluba, pošto su u finalu u Budimpešti posle penala pobedili ekipu Rome sa 5:2.

ГУДЕЉ СЕ ЕМОТИВНО СЛОМИО: Прво Драгиша, па сада и беба...

Foto: AP

Ovaj meč je posebno emotivan bio za Nemanju Gudelja. Kroz mnogo toga je prošao reprezentativac Srbije na privatnom planu - on i njegova izabranica Anastasija ostali su bez deteta jer je trudnoća prekinuta, a brat Dragiša mu je nešto ranije imao veliku borbu za život koju je, srećom, uspešno prebrodio.

- Najteža utakmica, jedna od najtežih koju sam odigrao. Ali zato je proslava posle toga bila veoma posebna. Pogotovo meni koji sam imao težak pad danas sa porodicom, prošao sam... Cele godine se dešavaju neke teške stvari, prvo sa Dragišom, sada sa bebom... Suze su krenule same - istakao je emotivni Gudelj, pa u dahu nastavio:

- Spreman sam za Ligu šampiona, jeste to daleko, ali spreman sam. Inače, imali smo sastanak juče, bio je tu i predsednik, igrači su bili uz mene, pokazali su se kao porodica. Veoma teška sezona, početak i sve, ali pokazali smo šta znači igrati za Sevilju, nikad se ne predajemo i to se sada pokazalo.

Foto: AP

 

Zatim je oduševio i sve u Srbiji jer je najavio da će igrati za nacionalni tim šta god da se desi.

- Za reprezentaciju uvek ima goriva - rekao je Nemanja Gudelj, pa je za kraj poslao poruku i Crvenoj zvezdi:

- Ne priželjkujem Zvezdu na žrebu, to je tema o kojoj ću razmišljati kada za nju dođe vreme.

Konačno malo sreće u porodici Gudelj, nakon turbulentnih meseci, zaslužio je Nemanja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)