"DELIJE" ĆE PONOVO NAVIJATI, ALI... Navijači Zvezde menjaju način podrške na tribini zbog užasne tragedije

Novosti online

12. 05. 2023. u 16:11

MASAKR u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, na Vračaru, kao i onaj koji se dan kasnije desio u okolini Mladenovca, doveo je i do jedne navijačke reakcije kod pristalica FK Crvena zvezda, koji su najpre rešili da na utakmicama jedno vreme navijaju, a sada će se tome vratiti, ali uz izmenu.

ДЕЛИЈЕ ЋЕ ПОНОВО НАВИЈАТИ, АЛИ... Навијачи Звезде мењају начин подршке на трибини због ужасне трагедије

FOTO: FK Crvena zvezda

Evo kako su oni obavestili istomišljenike o onome što sledi:

"Delije,

u subotu od 18.30 Zvezda na Marakani igra protiv Vojvodine. Na prethodnoj utakmici nismo navijali jer smo želeli da još jednom skrenemo pažnju na veliku tragediju i odamo poštu preminulima. Od utakmice sa Vojvodinom nastavljamo sa navijanjem i tamo gde smo stali, pa pozivamo sve Delije da dođu na Sever kako bi nas bilo što više. Utakmice protiv Vojvodine uvek su bile zanimljive i privlačile su više navijača. Očekujemo da će tako biti i u subotu. Do kraja prvenstva ostalo je još nekoliko utakmica, a mi ćemo voditi računa da naše navijanje bude u skladu sa situacijom nakon tragičnih događaja, uključujući i proslavu titule koja je planirana 28. maja protiv Pazara", navodi se u saopštenju pristalica crveno-belih.

Podsetimo, Zvezda je prva na tabeli sa 92 boda, ima 24 više od prvih pratioca, ekipa TSC-a i Čukaričkog.

BONUS VIDEO: NA SAMOM POČETKU: Ovako je Zvezda dala vodeći gol protiv Voždovca na "krovu"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!