"IDEM U BEOGRAD": Zvezdina delegacija u Izraelu, Bahar se pozdravio, ali Makabi ima jedan uslov

Novosti online

19. 04. 2023. u 12:30

Barak Bahar prihvatio je ponudu Crvene zvezde i na leto će se preseliti u Beograd i postati novi trener umesto Miloša Milojevića.

ИДЕМ У БЕОГРАД: Звездина делегација у Израелу, Бахар се поздравио, али Макаби има један услов

Foto: EPA

Sada sledi razgovor sa njegovim klubom Makabijem iz Haife, radi se o uslovima transfera, a "zeleni" čekaju zvaničnu ponudu pa da uđu u pregovore.

Sa Marakane su se oglasili u utorak o novom strategu, a izraelski mediji navode da su predstavnici crveno-belih stigli u ovu zemlju jutros.

Lokalni mediji prenose da gazda Jakov Šahar ne želi da pusti 43-godišnjaka za manje od okruglo milion evra i sa tim zahtevom će početi razgovore.

Ranije se spominjala cifra od 600.000 evra, a sasvim je moguće da će biti spreman na kompromisno rešenje.

Još otpre poznato je da učesnik grupne faze Lige šampiona neće praviti problem Baraku koji je blizu da u Haifu donese treću titulu prvaka zaredom.

Na pitanja o budućim pregovorima, iz Makabija su odgovorili neodređeno.

- Koliko će obeštećenje Zvezda morati da plati? Kada nam se zvanično i obrate – čuće - poručili su neimenovani sagovornici portalu Walla.

Bahar je juče obavestio čelnike tima iz Haife da ide u Srbiju i sa sobom vodi pomoćnika Gaja Vizingera i trenera golmana Gaja Sarfatija.

Tu će biti i analitičar Adam David, ali kondicioni trener Dror Šimšon izgleda neće menjati sredinu, iako je 43-godišnjak hteo da ga povuče sa sobom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)