BAHAR NA PUTU, A MILOJEVIĆ? Oglasili se iz Zvezde, evo šta kažu o treneru

Novosti online

18. 04. 2023. u 15:38

SVE je izvesnije da je Barak Bahar novi trener Crvene zvezde. Ove spekulacije probudili su izraelski mediji koji tvrde da je talentovani stručnjak završio posao sa Zvezdom.

БАХАР НА ПУТУ, А МИЛОЈЕВИЋ? Огласили се из Звезде, ево шта кажу о тренеру

Č. Vuković

Čovek koji je napravio čudo s Makabijem iz Haife nije se oglašavao, a evo šta poručuju iz Ljutice Bogdana. Čelnici akutelnog šampiona Srbije za "Sportal" su prokomentarisali temu trenera.

- Sezona je u toku i Miloš Milojević ima punu podršku na putu ka dva trofeja.

Razumljivo je da u Crvenoj zvezdi ne žele da govore o novom treneru dok Miloš Milojević bije bitke u odbrani duple krune.

Aktuelni šampion Srbije već u subotu na meču protiv TSC ima priliku da osvoji 34. šampionsku titulu u istoriji kluba, šestu uzastopno, dok je meč četvrtfinala Kupa Srbije s Napretkom u Kruševcu na programu 3. maja.

Zvezda je i ranije, na prvi pomen Izraelca Baraka Bahara, istakla da je Miloš Milojević trener, a tada se oglasio i aktuelni šef stručnog štaba rekavši da ga ne dotiču spekulacije i da je maksimalno fokusiran na posao koji obavlja. 

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)