ZVEZDA NAGRAĐUJE NAJKREATIVNIJE PRED TSC: Druženje sa prvotimcima glavna nagrada

Novosti online

18. 04. 2023. u 17:04

UTAKMICA između Crvene zvezde i TSC biće odigrana u subotu od 18 časova, a timu iz Ljutice Bogdana bod je potreban za novu titulu.

ЗВЕЗДА НАГРАЂУЈЕ НАЈКРЕАТИВНИЈЕ ПРЕД ТСЦ: Дружење са првотимцима главна награда

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezda će zbog važnosti meča još jednom animirati publiku i napraviti kreativni konkurs. Nakon duela sa ekipom Mladosti, najkreativniji će moći da upoznaju fudbalere prvog tima.

- Najmlađi zvezdaši su bili toliko kreativni da se u utakmici protiv novosadske Mladosti nismo mogli odlučiti za jednog pobednika, pa su nagradu u vidu upoznavanja prvotimaca nakon meča, osvojila čak tri banera. Mališani će ponovo imati priliku da iskažu kreativnost i na njima svojstven način pošalju poruku našim prvotimcima, a najkreativnije dete će imati to zadovoljstvo da se spusti sa tribine na teren, oseti atmosferu Marakane, te kroz čuveni tunel o kom čitava Evropa i svet pričaju, ode do svlačionice i upozna svoje idole, poručuju iz Zvezde.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)