NEVEROVATNE SLIKE IZ NEMAČKE: Igra se druga liga, a na tribinama je 47.000 ljudi napravilo pravu umetnost!

Novosti online

16. 04. 2023. u 15:34

DOK u Srbiji na superligaškim mečevima retko kada imamo priliku da gledamo pune tribine, u Nemačkoj drugoligaši prave atmosferu koja se prepričava.

НЕВЕРОВАТНЕ СЛИКЕ ИЗ НЕМАЧКЕ: Игра се друга лига, а на трибинама је 47.000 људи направило праву уметност!

Prinfskrin/Tviter/ftamsut

Malo je reći da nam iz Nemačke dolaze spektakularne slike. Navikli smo na to od bundesligaša, ali i u Cvajti navijači umeju da impresioniraju.

Sastali su se Kajzerslautern i Hamburger, a duel na "Fric Valteru" poslao je u svet prelepe slike, pravo umetničko gelo.

Zahvaljujući inspirisanim navijačima oba kluba, čitave tribine su bile prekrivene kartonima, parolama i kao šlag na tortu ovog spektakla, "šetalicama" nekih od najvećih legendi kluba.

To je bila ideja domaćih navijača, a i gosti su pirtehnikom, kartonima takođe dali doprinos ovom zaista fenomenalnom prazniku za oči.  Na kraju, Kajzer je odneo pobedu 2:0.

 

  BONUS VIDEO: Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)