BAHAR I ZVEZDA, GDE JE ZAPELO? Izraelac bez ovoga neće na "Marakanu"

Novosti online

12. 04. 2023. u 17:32

CRVENA zvezda označila je Baraka Bahara kao metu za trenera naredne sezone. Navodno dogovor još uvek nije postignut, a sad su se pojavile informacije šta koči dolazak Izraelca na "Marakanu".

БАХАР И ЗВЕЗДА, ГДЕ ЈЕ ЗАПЕЛО? Израелац без овога неће на Маракану

Foto: EPA

Kako piše izraelski "Sport5", aktuelni trener Makabija iz Haife neće preći u redove crveno-belih bez svojih pomoćnika Gaja Carfatija, trenera golmana Gaja Vajsingera i kondicionog trenera Drora Šimšona, sa kojima srpski šampion navodno još nije postigao dogovor oko ličnih primanja.

Pomenuti stručnjaci su Baharovi ljudi od poverenja i bez njih ne pomišlja da radi u novoj sredini. Koliko mu znače najbolje pokazuje činjenica sa nije hteo da produži ugovor sa Makabi Haifom dok se klub nije dogovorio sa njima.

Takođe, pomenuta televizija navodi da je jučerašnji trening Makabija posetilo nekoliko stotina navijača, koji su podržali ekipu na putu ka novoj šampionskoj titulu i potom uzvikivali Baraku Baharu:"ostani, ostani".

Ovaj 43-godišnjak hita ka trećoj uzastopnoj tituli na klupi Makabija, a ostaje da se vidi da li ćemo ga od naredne sezone gledati u Crvenoj zvezdi.

Podsetimo, crveno-beli su mu ponudili ugovor do 2025. godine, a zarađivao bi milion evra po sezoni.

BONUS VIDEO: SPEKTAKULARAN GOL ZVEZDE: Kako su samo crveno-beli poveli protiv Radničkog...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost