"NEĆEMO DA IGRAMO!" Ovaj igrač Partizana je obavestio sudije da se crno-beli ne vraćaju na teren

Novosti online

11. 04. 2023. u 19:32

DERBI meč između Čukaričkog i Partizana obeležile su nove sramne scene sa srpskih terena, a utakmica je nakon niza prekida i haotičnih dešavanja sa travnate površine i tribina stadiona "brđana" i u potpunosti prekinuta.

НЕЋЕМО ДА ИГРАМО! Овај играч Партизана је обавестио судије да се црно-бели не враћају на терен

FOTO: M. Vukadinović

Utakmica Čukaričkog i Partizana prekinuta je nakon haosa koji su izazvali navijači crno-belih, a meč će biti nastavljen sutra od 18 časova.

Sudija je u 22. minutu poslao igrače u svlačionicu. Tada je počelo sa pražnjenjem tribina i očekivalo se da se susret nastavi.

Ipak, fudbaleri Partizana nisu hteli da se vrate na teren, a sada je isplivao i jedan zanimljiv snimak na kom Stevanović, golman crno-belih saopštava sudiji Milanu Mitiću da igrači parnog valjka ne žele da u ovakvim uslovima nastave da igraju.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Utakmica će da se nastavi u sredu od 18 časova na Banovom brdu, a igraće se od 21:25 minuta.

BONUS VIDEO: "LAKŠE SE DIŠE!" Igor Duljaj posle dugo čekane pobede Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)