ČETVRTFINALE LŠ: Benfika traži iznenađenje protiv Intera, Siti dočekuje Bajern

Novosti online

11. 04. 2023. u 12:12

Fudbaleri Mančester sitija dočekaće večeras na svom terenu ekipu Bajerna, dok Benfika u Lisabonu igra sa Interom u prvim utakmicama četvrtfinala Lige šampiona.

ЧЕТВРТФИНАЛЕ ЛШ: Бенфика тражи изненађење против Интера, Сити дочекује Бајерн

FOTO: Profimedia

Mančester siti, Bajern i Benfika nisu izgubili nijedan meč ove sezone u Ligi šampiona.

Mančester siti nije izgubio na poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima, dok je Bajern zabeležio sedam trijumfa i tri poraza. Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola će na ovom meču moći da računa na sve fudbalere osim Fila Fodena, a napad "građana" će predvoditi Erling Holand.

Novi trener Bajerna Tomas Tuhel na večerašnjem duelu neće moći da računa na Erika Maksima Čupo-Motinga zbog povrede kolena. Utakmica će biti odigrana na "Etihadu" od 21 sat.

Benfika ulazi kao blagi favorit u prvi meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Intera, koji nije ostvario pobedu na poslednjih šest mečeva u svim takmičenjima. Portugalski mediji navode da će Benfika biti oslabljena, pošto će na ovoj utakmici igrati bez Julijana Drakslera, Aleksandra Baha, Gonzala Gedeša i Mihaila Ristića.

Italijanski mediji navode da Romelu Lukaku najverovatnije neće biti u startnoj postavi Intera, dok su Milan Škrinja i Hakan Čalhanoglu pod znakom pitanja za meč u Lisabonu, koji će početi u 21 čas.

Revanš mečevi biće odigrani 19. aprila.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)