LEGENDA UDARILA NA BOSANCA, SRBINA VELIČA: "Vlahović bi u ovom Interu dao 25 golova, DŽeko nema mira"

Novosti online

09. 04. 2023. u 22:25

DUŠAN Vlahović i Edin Džeko smatraju se najboljim napadačima Serije A, ali poslednjih nedelja ova dva balkanska golgetera muče muku i već dugo su bez golova u italijanskom prvenstvu.

ЛЕГЕНДА УДАРИЛА НА БОСАНЦА, СРБИНА ВЕЛИЧА: Влаховић би у овом Интеру дао 25 голова, Џеко нема мира

FOTO: EPA/Tanjug

Inter, barem kada je u pitanju Serie A, prolazi kroz ozbiljnu krizu. Neroazuri više nisu među prvih 4, pa je samim tim i njihov plasman u Ligu šampiona pod znakom pitanja.

Jedan od krivaca za loše rezultate je Romelu Lukaku, belgijski napadač koji promašuje sve i svašta pred golom protivnika, posebno u mečevima protiv Fiorentine (0:1) i Salernitane (1:1).

Bivši član neroazura, legendarni Kristijan Vieri prokomentarisao je aktuelnu situaciju u milanskom klubu.

On se dotakao napadača kojima raspolaže Simone Inzagi, ali se i smelo izjasnio o Vlahoviću.

- Lukaku nije miran pred golom. Ovo govorim kao napadač. Kada sam igrao rekao sam Ventoli da svaki dan posle treninga po pola sata vežba udarce - počeo je Vijeri.

- Važno je da Lukaku ima prilike. Da je imao po jednu na svakih 10 utakmica, to bi me zabrinulo. On treba da bude na 100%, kada je na vrhunskom nivou onda ga je nemoguće čuvati. Mislim da nema mira, kao što ga nemaju ni Džeko ni Lautaro - rekao je Vijeri u emisiji "Bobo TV".

Nakon toga krenulo je poređenje sa Vlahovićem. Za Srbina, Vijeri je rekao da bi se nadavao golova ako bi igrao za Inter.

- Inter je stvar slučaja, da je Vlahović svake sezone igrao u Interu postigao bi 25 golova. Lukaku je bio ubitačan sa Konteom na klupi, ako dođe u tu formu sledeće sezone daće između 25 i 30 golova. Lukaku je u poslednje vreme pogađao uglavnom iz penala, dok je poslednji gol iz igre postigao sredinom avgusta u duelu protiv Lečea, što dovoljno govori o njegovoj krizi.

U krizi je i Edin Džeko, koji je već 16 utakmica nije osetio kakoje to zatresti mrežu, računajući sva takmičenja. 

Što se tiče Vlahovića, on je podigao formu pred martovski reprezentativni prozor, postigao je nekoliko golova u Evropi, a potom i za reprezentaciju, ali je po povratku u klupski fudbal nažalost ponovo nevidljiv na terenu, kao novi dokaz koliko mu Alegrijev stil fudbala prosto ne leži.

 
 

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima