MORNAR OBEZBEDIO OPSTANAK PA IH OTPUSTIO: Tri stranca više nisu članovi kluba iz Bara

Novosti online

02. 04. 2023. u 18:35

Izabranici Mihajla Pavićevića su praktično obezbedili opstanak, na tri kola do kraja imaju skor 7-14. Barani su odlučili da se okrenu mlađim domaćim igračima i okreću se šampionatu Crne Gore, te su otpustili Vebstera, Džonsa i Džordana.

МОРНАР ОБЕЗБЕДИО ОПСТАНАК ПА ИХ ОТПУСТИО: Три странца више нису чланови клуба из Бара

Foto: ABA / KK Partizan NIS / Dragana Stjepanović

- Ukoliko se ne dogode neki senzacionalni rezultati, usuđejem se da kažem prava čuda, opstanak u elitnom društvu smo obezbedili. Samim tim, rasterećemo čekamo duele koji slede, a u međuvremenu smo doneli odluku da se zahvalimo Vebsteru, Džonsu i Džordanu, kako bi priliku pružili mlađim igračima iz našeg pogona, kako bi što spremnije dočekali završnicu šampionata Crne Gore i narednu sezonu - naglasio je Mihailo Pavićević

Mornar u narednom kolu, 3. aprila igra protiv Budućnosti u Podgorici, a zatim slede dueli sa Cedevita Olimpijom, Crvenom zvezdom i Igokeom.

BONUS VIDEO: "POČELI SMO, NEĆEMO SE ZAUSTAVITI": Batak oduševljen pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OD BEOGRADA ZA SAMO DVA SATA: Odlične cene za prelepo letovalište - evo i gde se nalazi