OTKRIVENI DETALJI: Bahar postaje najplaćeniji trener u istoriji Zvezde i srpskog fudbala

Novosti online

30. 03. 2023. u 19:00

CRVENA zvezda će u narednoj sezoni imati novog trenera, a rukovodstvo kluba odlučilo je da crveno-bele u Ligu šampiona vodi Barak Bahar, aktuelni trener Makabija iz Haife. Otkriveni su i detalji ugovora sa iskusnim stručnjakom.

ОТКРИВЕНИ ДЕТАЉИ: Бахар постаје најплаћенији тренер у историји Звезде и српског фудбала

FOTO: M. Vukadinović

On će na Marakanu stići na kraju sezone, a "Mocart sport" objavio je detalje ugovora.

- Sa Baharom je dogovorena saradnja na dve godine, a Izraelac i njegov stručni štab će inkasirati 1.000.000 evra po sezoni. Od ukupne sume šefu stručnog štaba pripašće veći deo, odnosno 750.000 evropskih novčanica godišnje, dok će njegovi saradnici podeliti preostalih 250.000.

On će tako postati najplaćeniji trener Crvene zvezde i srpskog fudbala. Pre njega Dejan Stanković je na godišnjem nivou zarađivao 700.000 evra.  

Podsetimo, u medijim se ranije danas pojavila informacija da će Bahar povesti svoj kompletan stručni štab koji čine njegov pomoćnik Gaj Sarfati, kondicioni trener Dror Šimšon i trener golmana Gaj Vizinger. Jedan od njih ima posebnu važnost. Reč je o specijalisti za ofanzivne prekide.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna