KLJUČA KOD FRANCUZA: Dešan je izabrao novog kapitena

Novosti online

21. 03. 2023. u 10:54

FRANCUZI su prepustiloi svetsku krunu fudbalskoh reprezentaciji Argentine, vratili su se pognutih glava sa Mundijala u Kataru, a juče ih je selektor Didije Dešan okupio na startu priprema za kvalifikacije za Prvenstvo Evrope. I već na okupljanju šok za sve "galske petlove"! Kako saznaju ugledni "Ekip" fudbalska reprezentacija Francuske će dobiti novog kapitena. Umesto golmana Iga Lorisa to će biti najveća zvezda tima Kilina Mbape.

КЉУЧА КОД ФРАНЦУЗА: Дешан је изабрао новог капитена

FOTO: AP/Tanjug

Vest je odjeknula prilično glasno u fudbalskim krugovima u Francuskoj, a odluka selektora Dešana je, po svemu sudeći, konačna. Najviše razloga za nezadovoljstvo ima napadač Antoan Grizman koji je očekivao da će posle Lorisa upravo on da ponese kapitensku traku oko ruke. Tako će 24-godišnji as Pari Sen Žermena, već ovenčan titulom svetskog prvaka sa SP u Rusiji 2018. godine, sada da povede Francuze ka EP sledećeg leta u Nemačkoj. "Petlovi" se nalaze u u grupi "B" sa Holandijom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!