U APRILU MEMORIJAL SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Tu je i Torino

16. 03. 2023. u 22:50

Za manje od mesec dana u Đenovi je zakazan prvi međunarodni turnir „Memorijal Siniša Mihajlović“ koji će se održati između 8 i 11 aprila na terenu „Baćića-Ferando“ u Đenovi Prà.

У АПРИЛУ МЕМОРИЈАЛ СИНИША МИХАЈЛОВИЋ: Ту је и Торино

Foto EPA

Biće tu Torino, ali i Roma i ostale ekipe koje su imale posla sa srpskim selektorom, koji je prerano preminuo, pred Božić 2022. Programom je predviđeno da u suboti 8 aprila na teren izađu formacije kategorije sasvim mladih „Pikoli Amići“ godište 2016 i 2017, dok će na Uskršnji ponedeljak biti mesta za dečake 2015 godište.

    Ovu inicijativu prokomentarisao je predsednik „Praeze“ Klaudio Šoto  organizator ovog fudbalskog događaja „Međunaradni turnir 'Memorijal Siniša Mihajlović' je vrednosna etapa u projektu Praeze koji zastupam i koji se zasniva na sportskim i obrazovnim vrednostima sa teritorijalnim uticajem.

    Sećanje na prerano preminulu figuru Mihajlovića predstavlja volju da odamo počast velikom profesionalcu i čoveku zdravih moralnih principa, predajući nam ono što nam je preneo kao fudbaler i trener u kontekstu svoje sportske karijere.

     Reč je o značajnom sastanku u kojem će tri poznata tima kao što su Roma, Torino i Sampdorija (klub u kojm je igrao) učestvovati na našem turniru, dajući dodatno vrednosti ovom događaju“.

       „Neki od članova Mihajlovićeve porodice učestvovače u našoj inicijativi na koju ćemo pozvati institucije i medije kako bi smo svi zajedno učinili Memorijal jedinstvenim i nezaboravan kalibar za svu decu koja će učestvovati i to u ime mnogo fudbala odigranog u znak sećanja na velikog šampiona kojeg nikada nećemo zaboraviti“, zaključio je predsednik

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili