DZJUBA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Podržavam Putina!

Novosti online

01. 03. 2023. u 19:36

NEKADAŠNjI napadač reprezentacije Rusije i Zenita Artjom Dzjuba je danas otvoreno iskazao svoj stav o svojoj zemlji i predsedniku Vladimiru Putinu. Visoki napadač, novi igrač Lokomotive iz Moskve, koji se letos dovodio čak u vezu i sa Crvenom zvezdom, rekao je da je uvek otvoreno iznosio svoje stavove po svakom pitanju, pa je tako i sada.

ДЗЈУБА БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ:  Подржавам Путина!

FOTO: KP.RU

- Verujem u moju zemlju. Veliki sam patriota. Volim Rusiju. Istorija će suditi o svemu. A, ja sam potpuno uz mog predsednika Putina. Stojim uz njega i nikada to nisam krio. I verujem da će sve biti u redu - poručio je Dzjuba. - Takav sam da ću uvek biti uz moju zemlju, uvek ću biti na njenoj strani. Do kraja. Istorija će suditi ko je bio u pravu, a ja sam ubeđen da smo mi na pravoj strani.

Kada priča o Rusiji, Dzjuba ne misli samo o vojnom sukobu sa Ukrajinom.

- Izuzetno sam srećan što živim u zemlji u kojoj postoje muškarac i žena, otac i majka. Nema svakakvih neshvatljivih stvari oko abortusa, polova, nema takvih mitskih stvorenja kao što su binarne osobe bez polove itd. Jako sam ponosan zbog toga što ne dozvoljavamo takve stvari. U našoj zemlji su oduvek bili i zauvek će biti muškarac i žena. Roditelji su otac i majka. Porodične vrednosti i ljubav prema deci. Ne idem preduboko, ali uopšte mi se ne sviđa šta se dešava u svetu - zaključio je Dzjuba.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju