"BOG SVE VIDI!" Nemanja Radonjić se oglasio nakon poniženja koje je doživeo od Hrvata

Novosti online

01. 03. 2023. u 10:18

SRPSKI fudbaler Nemanja Radonjić nije mogao da veruje da se broj 49 koji nosi u Torinu našao na tabli za izmene i to samo 14 minuta nakon što je kročio na teren u derbiju sa Juventusom. Krilni napadač "bikova" je bio vidno razočaran zbog te odluke trenera Igora Jurića.

БОГ СВЕ ВИДИ! Немања Радоњић се огласио након понижења које је доживео од Хрвата

FOTO: M. Vukadinović

Reprezentativac naše zemlje se posle svega oglasio na Instagramu, gde je objasnio šta misli o potezu hrvatskog stručnjaka.

- Verujte u sebe, čak i kada niko drugi ne veruje. Bog sve vidi! - napisao je na Instagramu na italijanskom jeziku Radonjić.

Foto: Printskrin Instagram/n.radonjic7

Trener Torina je objasnio na konferenciji posle poraza od Juventusa (4:2) zašto je Radonjića poslao na klupu, iako ga je uveo u igru 14 minuta ranije.

Podsetimo, bivši fudbaler Crvene zvezde je na teren kročio u 60. minutu, a već u 74. je za njega utakmica bila završena.

BONUS VIDEO: "AKO JE TO REKAO, TO JE SRAMOTA" Gordan Petrić zbunjen potezom svog igrača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!