BURNO PRED VEČITI DERBI! Gordan Petrić: Ako sam izgubio svlačionicu, bolje je da se povučem

Novosti online

27. 02. 2023. u 17:50

PARTIZAN je doživeo novi rezultatski neuspeh, a njegov ttrener, Gordan Petrić, otvoreno je govorio posle meča u kome je, pred "večiti derbi", zaostatak za vodećom Crvenom zvezdom narastao na 13 bodova.deljka, da bi potom šef stručnog štaba ostao iznenađen potezom golmana Aleksandra Popovića.

БУРНО ПРЕД ВЕЧИТИ ДЕРБИ! Гордан Петрић: Ако сам изгубио свлачионицу, боље је да се повучем

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Podsetimo, Partizan je vodio, ali nije uspeo da pobedi ekipu Radničkog 1923, posle čega se trener crno-belih osvrnuo i na šta se dešava sa crno-belima, ali i na nervozu golmana Aleksandra Popovića koji je saigrače, dok su izlazili s terena, pitao "zašto se 17. put povlačimo?!".

Petrić je za TV Arena sport rekao da, ako je Popović to zaista izjavio, onda je to njegova sramota, a zatim je pred novinarima poručio i sledeće:

- Trener kada izgubi svlačionicu, onda više nije to to. Da li sam ja izgubio svlačionicu? Možda u nekoj priči. Neki moj osećaj, ako igrači komentarišu to što komentarišu za Popovića da je komentarisao, onda sam ja očigledno izgubio svlačionicu. Možda u ova četiri dana (do derbija) može da se napravi šok terapija, da neko drugi povede, pa da vidimo kako će ići. Kažem, ako sam izgubio svlačionicu, bolje je da se povučem - poručio je trener crno-belih.

 

Gordan Petrić - trenerski učinak u Partizanu

Gordan Petrić, koji je u Partizanu igrao od 1988. do 1994, postao je šef stručnog štaba ekipe iz Humske 12. avgusta 2022.

U ovoj sezoni je ostvario učinak od 18 pobeda, sedam remija i pet poraza, uključujući sve utakmice - u Mocart bet Superligi Srbije, Ligi konferencija i Kupu Srbije.

Tabela Mocart bet Superlige Srbije

Bonus video: Podrška kada je najpotrebnije - ovako su grobari pevali Partizanu pred revanš sa Šerifom

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)