OČAJNI! Federer i Nadal još jednom pokazali koliko ne vole Đokovića

Novosti online

27. 02. 2023. u 10:40

Srpski teniser Novak Đoković započeo je danas 378. nedelju na prvom mestu ATP liste i tako postao apsolutni rekorder u obe konkurencije.

ОЧАЈНИ! Федерер и Надал још једном показали колико не воле Ђоковића

Foto: Printskrin

Na drugom mestu je sada legendarna Nemica Štefi Graf sa 377. nedelja. Na apsolutnoj listi treća je Martina Navratilova sa 322, a sledeća je Serena Vilijams koja je provela 319 nedelja kao prva teniserka sveta.

Peto mesto zauzima Švajcarac Rodžer Federer sa 310, šesti je Pit Sampras sa 286, slede Ivan Lendl sa 270 i Džimi Konors sa 268, dok je Amerikanka Kris Evert provela 260 nedelja na čelu.

Švajcarkinja Martina Hingis i Španac Rafael Nadal su po 209 nedelja bili najbolji na svetu.

I dok Novaku sa svih strana stižu čestitke što je definitivno postao GOAT, njegovi najveći rivali Rafael Nadal i Rodžer Federer se prave mrtvi.

Dvojac, koji je generalno aktivan na društvenim mrežama, nije se udostojio da Đokoviću posveti objavu na Tviteru, ma čak ni stori na Instagramu.

Sa druge strane, kad god se desi da neki od njih dvojice nešto postigne, Novak im uredno javno čestita putem društvenih mreža.

Prema tome, jasno je da je ovo dokaz njihove sujete i mržnje prema najvećem ikad, koji bi, ako ga zdravlje posluži, mogao debelo da ih nadmaši i po osvojenim grend slem titulama.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO: Sa ovih 5 stvari biće nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024