UŽAS, MLADIĆ POGINUO, DETETU SE BORE ZA ŽIVOT: Prva žrtva saobraćajne nesreće u kojoj je automobil podleteo pod autobus fudbalera Veleža

Novosti online

25. 02. 2023. u 21:35

NAŽALOST, ima i ljudskih žrtava u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada su fudbaleri mostarskog Veleža bili na putu Srebrenik, na nedeljnu utakmicu 20. kola Premijer lige BiH.

УЖАС, МЛАДИЋ ПОГИНУО, ДЕТЕТУ СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ: Прва жртва саобраћајне несреће у којој је аутомобил подлетео под аутобус фудбалера Вележа

Foto: A. Rovčanin

Kako javlja "Dnevni avaz", pod autobus ekspedicije "rođenih" podleteo je putnički automobil, a nakon početne informacije da je "povređeno šest putnika iz kola" stigle su i tužnije vesti:

"Od posedica saobraćajne nesreće koja se desila danas u Čevljanovićima kod Ilijaša stradao je muškarac koji je 2001. godište. 

- Dete je zadobilo povrede opasne po život. Dve žene i jedan mušarac su teže povređeni, a on je životno ugrožen. Jedan muškarac je lakše povređen - navela je za portal "Avaza" portparolka MUP-a KS Mersiha Novalić".

Sa druge strane, u autobusu sa fudbalerima nije bilo povređenih.

- Svi smo dobro, među nama nema povređenih, mada u automobilu koji je udario u naš autobus ima povređenih – rekao je tokom popodneva potištenim glasom šef stručnog štaba Veleža Nedim Jusufbegović, a nakon što je progutao knedlu u grlu nastavio:

- Nisam siguran šta se dogodilo sa putnicima u automobilu... Ružne slike, vrlo teška situacija. A što se nas tiče, nema niko povređen...

Utakmica između Tuzla sitija i Veleža trebalo bi da se odigra u nedelju od 13 časova.

Bonus video: In memoriam - Pele

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a