BRAZIL IMA NOVOG SELEKTORA: Ništa od Gvardiole i Anćelotija, neočekivano ime na klupi Karioka

Novosti online

15. 02. 2023. u 17:31

Nakon mnogo spekulacija, fudbalska reprezentacija Brazila konačno ima novog selektora. Upitanju je domaći stručnjak, Ramon Manezes, koji je postavljen kao privremeno rešenje.

БРАЗИЛ ИМА НОВОГ СЕЛЕКТОРА: Ништа од Гвардиоле и Анћелотија, неочекивано име на клупи Кариока

FOTO: Tanjug/AP

Fudbalski savez Brazila saopštio je danas da će Menezes voditi jednu od najjačih selekcija sveta sve dok se ne odluči ko će biti pravi naslednik Titea, koji je smenjen posle eliminacije od Hrvatske u četvrtfinalu Mundijala u Kataru.

Ova odluka je zaista čudna, s obzirom da se dosta spekulisalo o Pepu Gvardioli i Karlu Anćelotiju, kao novim selektorima ove reprezentacije.

Manezes je vodio mladu reprezentaciju Brazila do 20 godina i osvojio prvenstvo Južne Amerike prošle godine. Debi na klupi „Karioka“ imaće u prijateljskom meču protiv Maroka.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJBOLjIH POENTERA U NBA: Koga je zasenio Lebron Džejms?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)