ŠPANCI SKLONILI UKRAJINSKU ZASTAVU IZ TV PRENOSA: Evo šta sada stoji umesto nje tokom utakmica (FOTO)

Novosti online

12. 02. 2023. u 22:07 >> 23:00

OTKAKO je počeo rat u Ukrajini, širom zapadnog dela Evrope pružana je i pruža se podrška pomenutoj zemlji u tom sukobu koji Rusija zove "specijalna vojna operacija", pa ni sport toga nije bio lišen. Naprotiv. Ali, desila se jedna promena na tom planu.

ШПАНЦИ СКЛОНИЛИ УКРАЈИНСКУ ЗАСТАВУ ИЗ ТВ ПРЕНОСА: Ево шта сада стоји уместо ње током утакмица (ФОТО)

Foto: pixabay

Otkako su pre 12 meseci najnovije vesti iz Ukrajine postale glava tema svetskih medija, Španci su rešili da tokom TV prenosa njihovih fudbalskih utakmica uvek u vrhu, pored rezultata, bude i grafički prikaz ukrajinske zastave.

Već godinu dana taj žuto-plavi detalj je bio "dodatak" uobičajenom "semaforu" u uglu ekrana, ali...

Jedna nova tragedija je uslovila da se zastava Ukrajine skine iz prenosa mečeva La Lige, španskog fudbalskog prvenstva.

Naime, od ovog vikenda pokraj rezultata stoje zastave Turske i Sirije, koje je prošlog ponedeljka pogodio razoran zemljotres, a zatim i serija nešto slabijih.

Poruku podrške ovim zemljama poslali su i igrači Barselone koji su na meč sa Viljarealom (pobedili sa 0:1 golom Pedrija, posle sjajne akcije sa Levandovskim u 18. minutu (VIDEO)), izašli u majicama sa porukom saosećanja upućenom Turskoj i Siriji.

Prema podacima koje su vlasti tih država objavile nedelju, nešto posle podneva, u Turskoj je od zemljotresa poginulo najmanje 29.605 ljudi, a oko 8.500 u Siriji. Potrage za preživelima u hiljadama ruševina se nastavljaju.

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati