HRVATSKA BRUKA: Milan Borjan sramno izvređan na meču Zadar - Crvena zvezda! Nastavak komšijskog repertoara sa Mundijala (FOTO)

Novosti online

12. 02. 2023. u 19:27

KOŠARKAŠI Crvene zvezde nastavili su sa sjajnim izdanjima u ABA ligi i osvetili su se jedinoj ekipi koja im je u ovom takmičenju do sada nanela poraz. Četa Duška Ivanovića deklasirala je Zadar rezultatom 98:76 i tako stigla do 17. pobede u 18 mečeva na regionalnoj sceni. Sam meč obeležio je i jedan sraman gest domaćih navijača, a na tapetu je bio Milan Borjan, golman Crvene zvezde.

ХРВАТСКА БРУКА: Милан Борјан срамно извређан на мечу Задар - Црвена звезда! Наставак комшијског репертоара са Мундијала (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Čuvar mreže kanadske reprezentacije bio je na udaru hrvatskih navijača i na Mundijalu u Kataru, a sve se nastavilo i na košarkaškim terenima.

- Milane, vrati traktor.

Foto: Printskrin

Ova poruka posvećena je golmanu Zvezde Milanu Borjanu koji je rodom iz Knina, a koga su hrvatski navijači vređali na nedavnom Svetskom prvenstvu. Tada je, podsetimo, tokom meča Hrvatska - Kanada, slavljen progon Srba u zločinačkoj akciji "Oluja", a tom prilikom je podignut i transparent na kome je Borjan doveden u vezu sa poznatom markom traktora, što je trebalo da simolizuje srpske izbeglice koje su i na traktorima spasavali glave od zločina. 

Podsetimo, navijači Zadra nedavno su vređali i Đorđa Gagića, kada se sa tribina čulo: "Svinjo debela".

Košarkaš je u jednom trenutku izgubio živce, pa je navijačima odgovorio tako što je spornoj grupi navijača pokazao srednji prst dok je išao prema svlačionici nakon što je isključen

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJBOLjIH POENTERA U NBA: Koga je zasenio Lebron Džejms?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)