PSŽ IZGUBIO, NAVIJAČI NEZADOVOLJNI: Igrači se izvinjavali posle poraza od Monaka (VIDEO)

Novosti online

12. 02. 2023. u 08:28

FUDBALERI Pari Sen Žermena izgubili su od Monaka sa 3:1 u Ligi 1. To se nije svidelo navijačima "svetaca", pa su igrači na kraju utakmice na stadionu "Luj drugi" morali da se izvinjavaju najvatrenijim pristalicama.

ПСЖ ИЗГУБИО, НАВИЈАЧИ НЕЗАДОВОЉНИ: Играчи се извињавали после пораза од Монака (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Ovo je šampionu Francuske bio drugi vezani poraz, nakon što su eliminisani iz Kupa od Marseja. Sve to zabrinjava pred duel Lige šampiona protiv minhenskog Bajerna.

Istina bio je PSŽ oslabljen u Kneževini (nisu igrali Mesi, Mbape, Verati...), ali to nije opradvanje za bledo izdanje tima Kristofa Galtijea koji od početka godine ima dosta problema sa igrom u odbrani, primljeno je 14 golova.

Po završetku susreta defanzivac PSŽ-a Presnel Kimpembe je prišao navijačima i uputio izvinjenje i sam svestan da rezultati u poslednje vreme nisu dobri.

Prilika da se "sveci" oduže pristalicama za podršku imaće u utorak kada na "Park prinčeva" dolazi minhneski Bajern u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

BONUS VIDEO: PETRIĆ UTUČEN NAKON BOLNOG PORAZA: "Moja naivnost i dobrota su nas koštale"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna