NIKOLA JOKIĆ JOŠ JEDNOM ODUŠEVIO SVET: Srbin nestvarnim tripl-dablom srušio Šarlot (VIDEO)

Č. V.

12. 02. 2023. u 07:48

NIKOLA Jokić odigrao još jednu utakmicu u kojoj je oduševio. Srbin je bio najzaslužniji što je Denver pobedio Šarlot sa 105:119 (34:27, 26:30, 23:37, 22:25).

НИКОЛА ЈОКИЋ ЈОШ ЈЕДНОМ ОДУШЕВИО СВЕТ: Србин нестварним трипл-даблом срушио Шарлот (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Nije više nikakva novost kada centar Nagetsa zabeleži tripl-dabl. Ponovo je to uradio i to na nestvaran način. On je ostvario učinak od 30 poena, 16 skokova i 10 asistencija i sve ovo za 34 minuta na parketu, uz šut 11/22 za dva, dok trojke nije šutirao.

Jokić je bez dileme bio najzaslužniji što se tim Majkla Melouna vratio iz minusa od 15 razlike - 29:14, koliko je bilo sredinom prve četvrtine.

Šarlot je bio bolji u prvom kvartalu, ali od finišta drugog perioda Denver je zaigrao dosta bolje i preuzeo je kontrolu utakmice koju nije ispuštao do kraja susreta.

FOTO: Tanjug/AP

Nagetsi su došli do trećeg trijumfa u poslednjih pet mečeva, dok je kriza Hornetsa produžena. Ovo im je bio sedmi vezani poraz.

Pored Jokića kod tima iz Kolorada se istakao Kentavijus Koldvel-Poup sa 15 poena. U redovima Šarlota najbolji je bio Pi Džej Vašington sa 22 poena, dok je Gordon Hejvard postigao 21.

Denver je i dalje lider Zapadne konferencije sa učinkom 39-18, dok su Hornetsi na poslednjem 15. mestu Istoka sa 15-43.

 

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)