SKANDAL U ITALIJI: Čovek koji je rekao da mrzi Juventus, sudiće ''Staroj dami'' zbog malverzacija?

Novosti online

08. 02. 2023. u 18:27

Juventus će zbog malverzacija morati na sud u martu, a pojavila se informacija da će među trojim sudija biti Ćiro Santorijelo, koji je pre par godina javno govorio da mrzi Juventus, ali on se ipak neće pojaviti na prvom ročištu.

СКАНДАЛ У ИТАЛИЈИ: Човек који је рекао да мрзи Јувентус, судиће Старој дами због малверзација?

FOTO: Tanjug/AP

Ćiro Santorijelo, jedan od trojice tužilaca iz Torina koji vodi istragu "Prisma" protiv Fudbalskog kluba Juventus, neće se pojaviti na prvom ročištu koje je zakazano za 27. mart, prenose italijanski mediji. Interesantan je i razlog zbog kojeg Santorijelo neće biti među trojicom svojih kolega na prvom saslušanju čelnika Juventusa za finansijske malverzacije

U Italiji na društvenim mrežama poslednjih nekoliko dana kruži video koji je napravljen 2019. godine na kojem Santorijelo kaže "Ja sam veliki navijač Napolija i mrzim Juventus".

 

Prema navodima Gazete, Santorijelo se, baš zbog tog snimka, neće pojaviti na prvom saslušanju okrivljenih da bi se izbegle neke neprijatne scene, ali to što će biti odsutan ne znači da će sudski tim čiji je član biti manje kredibilan da započne slučaj.

BONUS VIDEO: 16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ona je žena Nemanje Vidića – odrekla se fudbalerove imovine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije