BIVŠI TRENER PARTIZANA OVO NIJE DOŽIVEO U KARIJERI: Stanojević osetio bes navijača, evo šta je potom uradio

Novosti online

02. 02. 2023. u 21:52

ALEKSANDAR Stanojević je u zimskoj pauzi preuzeo ekipu Konjaspora, a od 17 januara, kada je zvanično predstavljen, bivšem treneru Partizana ne cvetaju ruže. On je vezao četiri poraza, bez postignutog gola.

БИВШИ ТРЕНЕР ПАРТИЗАНА ОВО НИЈЕ ДОЖИВЕО У КАРИЈЕРИ: Станојевић осетио бес навијача, ево шта је потом урадио

FOTO: FK Partizan

Jedan poraz u kupu i tri u šampionatu, poslednji u četvrtak protiv Istanbulspora (1:0) izazvao je revolt među navijačima. Oni su nakon meča čekali čelnike kluba kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo, a besni stanjem u klubu zahtevaju promene.

Pre svetskog prvenstva u Kataru klub je bio na trećem mestu turske Superlige. Nakon toga usledio je loš period i smena Ilhana Paluta. Klub je u sredu prodao Amira Hadžiahmetovića Bešiktašu, što je dodatno naljutilo navijače.

Treba dodati i činjenicu da je klub šest bodova udaljen od opasne zone.

Stanojević je u međuvremenu održao konferenciju za medije na kojoj je uputio izvinjenje navijačima, ali i poslao poruku upravi.

- Sva odgovornost je moja, ja sam ovde trener. Posebno se izvinjavam navijačima. Ovom timu su potrebna pojačanja ako želimo nešto da promenimo. Potrebna su nam tri igrača u ofanzivnoj zoni. U iščekivanju smo, najavljeno je da će se to desiti pre meča sa Fenerbahčeom - poručio je nekadašnji trener Partizana.

Podsetimo, Stanojević je postao prvi trener Konje u poslednjih 30 godina koji je vezao četiri poraza. Pritom, klub nije dao nijedan gol.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna