TEN HAG PRELOMIO: Mančester junajted otpisuje sedmoricu! Mnogima od njih su navijači "crvenih đavola" jedva dočekali da vide leđa

Novosti online

15. 01. 2023. u 17:26

MANČESTER junajted deluje da je konačno krenuo putevima stare slave. Erik Ten Hag nakon turbulentnog starta sezone uspeo je da sklopi kockice i stvori koheziju u timu koji funcioniše besprekorno u poslednjih nekoliko utakmica. Ipak, neki od fudbalera naredne sezone neće biti deo kluba.

ТЕН ХАГ ПРЕЛОМИО: Манчестер јунајтед отписује седморицу! Многима од њих су навијачи црвених ђавола једва дочекали да виде леђа

FOTO:EPA

Britanski Miror objavio je danas kako je Ten Hag odlučio da proda čak sedmoricu fudbalera.

Kako tvrdi ovaj list, na teatru snova su višak Heri Megvajer, Aaron Van Bisaka, Fred, Doni Van de Bek, Fil Džons, Skot MekTominej i Fakundo Pelistri.

Postoji mogućnost da neki od njih odu i do kraja ovog prelaznog roka. Međutim, ako se to ne desi, gotovo je sigurno da će transferi biti napravljeni tokom leta.

Nema dileme da navijači crvenih đavola mnogima od igrača sa liste žele da vide leđa, a to su pre svega Hari Megvajer i Aron Van Bisaka i Fil Džons, koji već godinama ne uspevaju da vežu dve kvalitetne partije.

BONUS VIDEO: ANKETA: Pitali smo Beograđane da li Dragan Stojković treba da ostane selektor?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTRES U MINHENU: Legenda Reala preuzima Bajern, postavio samo jedan uslov!