VAZURA POTVRDIO INTERESOVANJE ZA IZRAELCA: Natho pomaže da Partizan angažuje Doleva Hazizu

Novosti online

11. 01. 2023. u 17:23

PRELAZNI rok u fudbalu se polako zahuktava, a Partizan još uvek nije doveo nijedno pojačanje, ali je ozbiljan u nameri da angažuje igrača Makabija iz Haife, Doleva Hazizu.

ВАЗУРА ПОТВРДИО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА ИЗРАЕЛЦА: Натхо помаже да Партизан ангажује Долева Хазизу

FOTO: N. Paraušić

Da postoji interesovanje za krilnog napadača šampiona Izraela potvrdio je generalni direktor crno-belih Miloš Vazura.

- Pominje se igrač za koga smo zainteresovani i sa kojim pregovaramo, ali postoji druga strana koja u ovom trenutku nije spremna za transfer. Poslali smo dve ponude, čekamo njihov odgovor, prelazni rok još nije ni počeo zvanično kod nas. Istina je da želimo tog igrača i pregovaramo s klubom. Ako se dogovorimo s klubom, on je spreman da dođe. Nema još ništa izvesno. Rekli su da nisu spremni za transfer, ali prelazni rok još nije počeo - rekao je Vazura, a preneo "Telegraf".

Partizan igra i na kartu Bibarsa Natha koji dobro poznaje Hazizu.

- On je pomogao, on je predložio. Tako smo ga videli. Ono što je najbitnije, neke stvari koje ne znamo o igraču koji dolazi, pitamo sa bočne strane. Ovde imamo Natha koji ga poznaje lično, kaže da je mentalitet sjajan. To su stvari koje kad dovodite nekog igrača, ne možemo da saznamo sve od menadžera i od njega. To može da bude istina, možda ne. Ovde je Natho ispričao sve najbolje o ljudskim kvalitetima.

Dolev Haziza na meču sa Crvenom zvezdom/FOTO: FK Crvena zvezda

Vazura je istakao da Makabi težak u pregovorima, ali iz Humske su otkrili koliko su još spremni da čekaju 27-godišnjaka rođenog u Netanji.

- Teški su. Imamo svoj limit, ne želim da iznosim javno, poslali smo ponudu… Trenutno naši razgovori stoje i to je to. Imamo vremena jer imamo na svim pozicijama duplirane igrače. Čekaćemo do kraja prelaznog roka ili nećemo. Trenutno je situacija da klub ne želi da ga prodaju, ali to ne znači da će ostati. Ima i drugih strana, možda je ponuda loša. Nećemo preterivati u onome što smo zamislili, dali smo dobru ponudu. Možda nije zadovoljavajuća, ali prelazni rok će tek početi.

Partizan pored pomenutog igrača tima iz Haife, ima još neke želje kada je u pitanju zimski prelazni rok. Ipak, ne zna se koja imena su u pitanju.

- Nije jedini, ali nećemo da žurimo s prelaznim rokom. Ekipa nam je na okupu, svi su zdravi, sve je popunjeno. Tražimo da dovedemo i ono što je stručni štab rekao, tražimo igrača koji pravi razliku. Prelazni rok tek počinje, trajaće dugo, svaki dan se pojavljuju novi, pregovaramo, gledamo... Kad oni odluče šta žele, onda pregovaramo s klubom - zaključio je Vazura.

Podsetimo, Haziza je odigrao sjajno u dvomeču sa Crvenom zvezdom u kvalifikacijama za Ligu šanmiona. On je u pobedi Makabija u Izraelu od 3:2 bio asistent za dva pogotka. U Beogradu mu je Milan Borjan zaustavio udarac sa bele tačke. Uprkos tome i na "Marakani" je pružio dobru partiju.

BONUS VIDEO: Obraćanje čelnika Partizana i trenera Petrića pred početak zimskih priprema

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna