ZVEZDA NACILJALA DESNOG BEKA: Igrao za madridski Atletiko, sad bi mogao da dođe na "Marakanu" bez obeštećenja

Novosti online

11. 01. 2023. u 15:17

CRVENA zvezda krenula je u potragu za desnim bekom. Crveno-beli su pokazali interesovanje za Džošuu Breneta, ali on nije jedina opcija.

ЗВЕЗДА НАЦИЉАЛА ДЕСНОГ БЕКА: Играо за мадридски Атлетико, сад би могао да дође на Маракану без обештећења

foto: EPA

Želja šampiona Srbije je kolumbijski fudbaler Santijago Arijas. Ovu informaciju preneo je tamošnji novinar Pepe Sijera.

Ovaj 30-godišnjak je od leta slobodan igrač, a prethodno je branio boje PSV-a, Sportinga i Atletiko Madrida. Zvezda ima konkurenciju za njega u vidu argentinskog Independijentea i jednog španskog kluba.

Najbolje partije u karijeri pružao je u Holandiji. Arijas je za "filipsovce" za pet sezona odigrao 172 utakmice svim takmičenjima i postigao 10 golova. Vrhunac je doživeo u sezoni 2017/2018. kada je bio proglašen za najboljeg igrača Eredivizije.

Dokaz da su mu to bile najbolje godine karijere je i to da je ostvario transfer u Atletiko Madrid vredan 11.000.000 evra. U klubu sa "Vanda Metropolitana" je u prvoj odigrao 25, a u drugoj sezoni 18 utakmica.

Santijago Arijas u dresu madridskog Atletika/Foto: EPA-EFE/TOM BODE

Potom su usledili problemi sa povredama - težak prelom fibule, kao i zadnja loža. Sve to ga je usporilo i možda je to razlog što je od leta bez kluba.

Miloš Milojević trenutno od desnih bekova može da računa na Marka Gobeljića i Lazara Nikolića, a tu poziciju po potrebi može da odigra i Strahinja Eraković.

BONUS VIDEO: IN MEMORIAM: Odlazak Pelea „kralja“ fudbala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri