NOVA KRV U ČELSIJU: Plavci potvrdili dolazak dvojice mladih igrača

Tanjug

07. 01. 2023. u 19:28

ČELSI je potvrdio dolazak dva mlada igrača. Posle Davida Datra Fofane, koji je u klub došo nekoliko dana pre Nove godine, ali je ugovor potpisao u petak, danas je član plavaca postao tlentovani Brѕzilac Anderej Santos,

НОВА КРВ У ЧЕЛСИЈУ: Плавци потврдили долазак двојице младих играча

Foto arhiva VN

Santos je u Čelsi stigao iz Vaska da Game. Kao i u slučaju Fofane, londonski klub nije saopštio detalje ugovora, ači britanski mediji tvrde da je transfer vredan 13 miliona funti.

- Ovo je velika prilika za mene. Ovo je veliki klub koji igra u jakim takmičenjima kakva je Premijer liga i veoma sam uzbuđen, srećan sam što sam tu - rekao je Santos za zvanični sajt Čelsija.

Fofana je do sada igrao za norveški Molde, a sa Čelsijem je potpisao ugovor do juna 2029. godine uz mogućnost nastavka saradnje na još godinu dana. 

On je u februaru 2021. godine iz Fudbalske akademije Amadu Dijalo iz Obale Slonovače prešao u Molde. 

Za reprezentaciju Obale Slonovače odigrao je tri utakmice.

Plavcima ne cvetaju ruže u Premijer ligi. Ekipa Grejama Potera pala je na deseto mesto posle poraza od Mančester sitija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri