ČELSI SE "OSVETIO" BARSELONI: Premijerligaš doveo brazilsku "zver"

Novosti online

24. 12. 2022. u 20:52

FUDBALSKI klub Čelsi dogovorio je veliko pojačanje, a u superlativu je o Andreju Santosu govorio i legendarni Žuninjo Pernambukano.

ЧЕЛСИ СЕ ОСВЕТИО БАРСЕЛОНИ: Премијерлигаш довео бразилску звер

FOTO: EPA

Legendarni Žuninjo Pernambukano na sva usta hvali tinejdžera Andreja Santosa koji je potpisao ugovor sa Čelsijem uz obeštećenje od 20.000.000 evra.

Žuninjo, trenutno obavlja funkciju potpredsednika Vaska smatra da je Čelsi doveo veliko pojačanje koje je "znatno kvalitetnije nego on u tim godinama".

- Teško je naći kompletnog igrača, a posebno osamnaestogodišnjaka. Fizički, on je "čudovište". Njegovo učešće u igri sa i bez lopte je brutalno. Voleo bih da vidim podatke sa njegovog "dži-pi-esa", on jednostavno ne staje. On će biti mnogo bolji nego ja u tim godinama, on je kompletniji igrač. Kada sam imao osamnaest godina nisam igrao ni upola dobro kao on, rekao je nekadašnji as Liona.

Santos je bio na meti nekoliko velikih klubova, poput Barselone, Čelsija... Katalonci su u prošlosti "krali" pojačanja londonskog tima, a sada su se "plavci" osvetili i doveli igrača koji je bio interesantan Špancima.

- On je poseban igrač, daleko iznad proseka. Odlična pas igra ga krasi, ono što je bitno pokriva nekoliko pozicija i uvek želi loptu. Ne plaši se ničega na terenu. Za tri godina biće na vrhuncu svoje igre, rekao je Maurisio Souza, a preneo "ESPN".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori