NEPRISTOJNA PONUDA BARSELONE LIVERPULU: Na pomolu trampa - Holanđanin za Brazilca

Tanjug

05. 01. 2023. u 13:39

TRENER Barselone Ćavi Ernandes spreman je da ponudi holandskog fudbalera Memfisa Depaja engleskom Liverpulu u zamenu za brazilskog internacionalca Roberta Firmina, prenose španski mediji.

НЕПРИСТОЈНА ПОНУДА БАРСЕЛОНЕ ЛИВЕРПУЛУ: На помолу трампа - Холанђанин за Бразилца

FOTO: Tanjug/AP

Ćavi je veliki fan fudbalera Liverpula, koji ima ugovor sa engleskim klubom do juna ove godine. On je član ekipe sa "Enfilda" od 2015. godine, a pre toga je igrao za Hofenhajm i Figueirense.

Firmino (31) je u letnjem prelaznom roku bio na pragu prelaska u drugi klub, ali je ostao u Liverpulu zbog toga što je Sadio Mane otišao u Bajern, dok su se povredili Diogo Žota i Luis Dijaz. Međutim, brazilski fudbaler smatra da je vreme da napusti Liverpul, pošto je u engleski klub stigao Kodi Gakpo.

Ćavi ne računa na Memfisa Depaja, zbog čega je odlučio da holandskog fudbalera ponudi Liverpulu u zamenu za Firmina. Depaj je član Barselone od 2021. godine, a pre toga je igrao za Lion, Mančester junajted i PSV.

BONUS SADRŽAJ - Trodnevna nacionalna žalost u Brazilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)