ODBILI ZVEZDU: Reprezentativci Srbije ne žele da se vrate na Marakanu

Novosti online

04. 01. 2023. u 14:42

Sportski direktor Crvene Zvezde Mitar Mrkela rekao je da rade na pojačanjima, ali i da su Filip Mladenović i Filip Đuričić kontaktirani, međutim, odbili su da se vrate u tabor ''crveno-belih''.

ОДБИЛИ ЗВЕЗДУ: Репрезентативци Србије не желе да се врате на Маракану

FOTO: N. Paraušić

- Sa Mladenovićem sam pričao dva puta, nije izrazio želju da ponovo zaigra za Zvezdu. Takođe, nije želeo da se vrati ni Đuričić - rekao je Mrkela novinarima na okupljanju za drugi deo sezone.

Tokom januara, Mrkela će imati dosta posla zbog prelaznog roka i mnogih transfera.

- Radimo na tome, što se tiče dolazaka tokom prošlog leta smo započeli podmlađivanje i ubrzavanje. Odradili smo dosta stvari po tom pitanju, a sada ćemo nastaviti. Ono što radimo je usmereno ka letnjem prelaznom roku. Prioritet je tada da budemo jači.

Glavna stvar ekipi Crvene zvezde je da se pojača na poziciji špica i desnog beka.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)