POTRESNO: Peleova kćerka objavila fotografiju iz bolnice

Novosti online

24. 12. 2022. u 11:12

Ćerka legendarnog brazilskog fudbalera, Keli Nasimento objavila je na društvenim mrežama potresnu fotografiju. Ovo je najtužniji Božić za Peleovu porodicu koja ga porovodi u bolnici gde se čuveni sportista bori za život.

ПОТРЕСНО: Пелеова кћерка објавила фотографију из болнице

FOTO: Tanjug/AP

Pele (82) leži u bolničkoj posetelji a njegove ćerke ga ni na trenutak ne ostavljaju samog. Njegovo zdravtveno tanje je izuzetno loše, a prognoze nisu ohrabrujuće...

"Uvek zajedno, u borbi i nadi. Još jedna noć je prošla", napisla je Keli na društvenim mrežama uz fotografiju na kojoj grli slavnog oca.

Pele je u bolnici d 29. novembra radi procene hemioterapije koju prima od septembra 2021. godine, kada je utvrđeno da ima tumor debelog creva.

Foto: Printskrin

 

Bolnica "Albert Ajnštajn" iz Sao Paola saopštila je da rak napreduje te mu je potrebna veća briga zbog teškoća u radu bubrega i srca. U saopštenju bolnice takpođe piše da će Pele ostati u "normalnoj sobi" i neće biti prebačen na intezivnu negu.

Bivši napadač i dalje drži rekord sa najviše postignutih golova za Brazil - zatresao je mrežu 77 puta za 92 utakmice i osvojio četiri Svetska prvenstva.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U TUNISU: Poznate cene - pogledajte ponudu za ovu prelepu destinaciju (FOTO)